Apotheek Voorzorg

Focus op foutloos

Een belangrijk moment, ieder jaar opnieuw: de ISO-audit. Apotheek Voorzorg is met vlag en wimpel geslaagd. Waarom dat belangrijk is? Apotheek Voorzorg garandeert alle gebruikers een foutloze Medicatierol®. Om deze belofte waar te maken, krijgt kwaliteit de hoogste prioriteit. De jaarlijkse ISO-audit is hét moment om te laten zien hoe we dit in praktijk brengen.

ISO-certificering

De certificering ISO 9001 toont aan dat een bedrijf haar processen, producten en diensten continue verbetert. De audit is verplicht om te toetsen of het kwaliteitsmanagementsysteem goed is ingevoerd en voldoet aan de norm, wetgeving en klanteisen. De auditor heeft inzage in alle administratie en werkprocessen van Apotheek Voorzorg. Ook praat hij met medewerkers om zeker te weten dat iedereen zich bewust is van zijn of haar verantwoordelijkheden.


Na de audit is Apotheek Voorzorg opnieuw gecertificeerd. En een groot compliment voor het team: er zijn géén gele kaarten uitgedeeld. Die geeft de auditor namelijk als hij een risico signaleert.

Wilt u weten hoe Apotheek Voorzorg medicatieveiligheid garandeert?

In dit filmpje nemen ze u mee in het productieproces van de Medicatierol®: